Hvad kan jeg tilbyde?

Mit navn er Søren Bo Basselbjerg – jeg er en 46-årig idérig ildsjæl, der har specialiseret mig i udvikling af kampagner og digitalt indhold, der engagerer og flytter holdninger. Jeg har stærke kompetencer indenfor både strategi, idégenerering og projektledelse, så jeg er i stand til at udtænke de bærende koncepter såvel som til at eksekvere dem!


Kreativ

Jeg er idérig, tænker originalt og har solid erfaring med at udvikle indhold, der rammer og engagerer især målgruppen. Det være sig alt fra medrivende storytelling-film til landsdækkende kampagner. Og så er jeg god til at sætte mig ind i tunge, komplekse emner og formidle essensen, så det bliver interessant og bredt appellerende.


Digital

Jeg har indblik i de nyeste tiltag og trends inden for kommunikation på alle digitale platforme. Det betyder bl.a., at jeg vil kunne udvikle og eksekvere en strategi for din virksomheds SoMe-tilstedeværelse. Her vil jeg i høj grad kunne trække på mit talent for at skabe godt indhold og for at spotte og skabe unikke, delevenlige øjeblikke. Lige så vigtigt har jeg et godt kendskab til SoMe-annoncering og søgeoptimering samt Google Analytics. Viden, der kan bruges til at få jeres produkt/projekt højere op i søgemaskinerne og øge konverteringsgraden på jeres forskellige platforme.


Netværk

Jeg er initiativrig, udadvendt og får hurtigt åbnet døre til relevante samarbejdspartnere, internt i organisationen såvel som hos eksterne partnere. Af samme grund har jeg skabt mig et stort, brugbart netværk, der gør, at jeg får ting til at ske.


Projektleder

At skulle stå spidsen for mange store projekter har ikke kun skærpet min kreative sans. Jeg er vant til at være et projekts centrale omdrejningspunkt med ansvar for fremdriften, kvalitetssikring, overholdelse af deadlines, den overordnede koordinering, forbrugsstyring og kontakten til en bred og kompleks interessentkreds.


PR

Som leder af flere store kampagner kender jeg til vigtigheden af god mediedækning. Din virksomheds projekt vil kunne drage stor nytte af min evne til at få placeret historier i alt fra Go’ Morgen Danmark til smalle tidsskrifter.