Referencer

“Søren Bo er en yderst engageret og fagligt dygtig projektleder. Som leder af uddannelseskampagnerne “Grib Verden” og “Grib Kina” – stod han for udarbejdelse af målgruppeanalyser, konceptudvikling, produktion af indhold til og idriftsættelse af to kampagnesites, administration af Facebook-side og planlægning af en landsdækkende kampagneturné.

Jeg oplevede Søren Bo som en meget kompetent og energisk medarbejder, med fingeren på pulsen i forhold til den unge målgruppe, som vi ville nå gennem projekterne. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Søren Bo.

“Grib Verden” og “Grib Kina” har utvivlsomt været medvirkende årsag til at antallet af danske udvekslingsstuderende er steget med 17% fra 2010-12.”

bnyqyly4gwcp2filxivl

Lia Leffland – tidl. kontorchef i Styrelsen for Universiteter og Internationalisering, nuv. Akademidirektør, Akademiet for de Tekniske Videnskaber


“Søren Bo har i sit daglige virke i VEGA beskæftiget sig yderst tilfredsstillende med generelle kommunikationsopgaver som opdateringer på vega.dk, opsætning af online nyhedsbreve, udarbejdelser af pressemeddelelser samt deltaget aktivt i planlægningen af kommunikationsstrategier for forskellige arrangementer og huset generelt.”

“Søren Bo er en ansvarsbevidst person med gode skrivefærdigheder. Søren Bo besidder et højt drive, der smitter af på hans omgivelser. Jeg har sat pris på Søren Bos engagement i det daglige arbejde samt hans blomstrende idérigdom.”

download (1)

Magnus Restofte – tidligere souschef & kommunikationschef i spillestedet VEGA, nuværende kommunikationschef for Det Kgl. Teater


“Søren Bo er ikke det man forbinder med en almindelig fuldmægtig i det offentlige. Han har i den grad fingeren på pulsen og er ikke bleg for at bruge sit store netværk i sine bestræbelser på at løse de udfordringer han bliver sat over for – senest ved lancering af kampagnesitet gribverden.dk.”

“Søren Bo kører ofte med 110 km i timen, så det gælder om at spænde sikkerhedsselen, hvis man skal med på tur. Når det er gjort, venter der til gengæld en tur lidt udover det sædvanlige!!!”

download (2)

Ask Hybel – tidligere seniorrådgiver, Advice Digital, nu Lead Business Developer hos Adapt