Byen Rundt

Projekt: Dialogprogrammet Byen Rundt
Arbejdsgiver: Metroselskabet I/S
Formål: At styrke relationen til og øge antallet af Metroens passagerer
Det har jeg stået for: Content marketing, (co)branding, redaktionsansvar, events, markedsføring, viral marketing og opbygning af nyt CRM-system
Resultat: Indhentelse af 15.000 permissions på under 6 måneder for få tusinde kroner

Byen-Rundt_smal

Strømfestival i metroen
Fra eventen Trans Metro Express under Strøm Festival

Hver uge transporterer Metroen mere end 1 mio. passagerer til arbejde, indkøb, venneaftaler og nye oplevelser. For at sætte fokus på de mange kulturbegivenheder, som finder sted på og omkring metrostationerne og for at øge kendskabet til Metro-brugernes adfærdsmønstre og behov, lancerede Metroselskabet i maj 2012 kundeprogrammet og nyhedsbrevet Byen Rundt.

Som en central del af rekrutteringskampagnen og for at gøre opmærksom på lanceringen af Byen Rundt skød vi en konkurrence om 10 årskort til forskellige oplevelser i København (bl.a. Tivoli, Zoo, Frederiksberg Kurbad, FCK-guldmedlemskab, The Coffee Collective, Kgl. Teater, VEGA). Sign up-flyeren blev omdelt i metrotogene og så sådan ud:

Handout_Byen-Rundt_small
Flyer brugt til rekruttering af sign-ups

Metroselskabet er hele tiden på udkig efter interessante kommercielle og ikke-kommercielle samarbejdspartnere, der kan være med til udvikle nye koncepter, der skal synliggøre, at Metroen er andet og mere end blot transport. Fx. arrangerer vi elektrofesten ‘Trans Metro Express’ i samarbejde med Strøm Festival, kunstudstillingen ‘Kunst under Jorden’ med kunstnergruppen KECTT, sommerfestivaler med DRs Koncerthus, happenings under Copenhagen Jazz Festival og Copenhagen Cooking og meget mere. Det er bl.a. de oplevelser, vi her skriver om og deler ud af i Byen Rundt.

Event arrangeret med DR Pigekoret i anledning af Metroens 10-års fødselsdag
Event arrangeret med DR Pigekoret i anledning af Metroens 10-års fødselsdag

Byen Rundt indeholder tips til sjove og spændende oplevelser tæt på byens metrostationer, hovedstadens små gemte skatte, sjove konkurrencer, nyheder om Metroen og meget mere, som gør, at passagererne får mere ud af byen.

Byen Rundt - September ´12
Uddrag af Byen Rundt fra september 2012

Et af Byen Rundts populære formater hedder ‘Byen rundt på tur med…’. Her fortæller en kendt københavner om hans/hendes tre favoritsteder i byen, som man lynhurtigt kan komme til med metroen. I filmen nedenunder er vi på tur med Thomas Skov Gaardsvig alias Praktikanten fra Det Nye Talkshow:

Screendumps fra filmen, hvor Thomas viser rundt på Revymuseet på Frederiksberg, Royal Golf Center i Ørestaden og i DRs Koncertsal:

Thomas_9

Thomas_2

Thomas_1

Thomas_8

Thomas_7

Thomas_3

Thomas_6

Thomas_13

Thomas_10

Thomas_4

Læs om mine andre projekter her